PTZOPtics kvalitet og god pris.

19. april 2021 By COOLZTV MEDIACENTER Off

Når du skal igang og realisere digital verdi, og jobbe digitalt, er det viktigste du gjør og investere i tekniske løsninger som både er kvalitet og prismessig gunstig.

I Norge snakker man om at man ” jobber digitalt “, og så handler dette om å være på teams med sitt internkamera og interne lydløsninger. Ja dette funker også til en viss grad, men man skal ikke sitte lenge i en slik digital setting før man blir både sliten og lei av hele greia.

Dette med å jobbe digitalt er så utrolig mye mer enn denne settingen. Først og fremst er slik JEG vurderer det TEAMS en dårligere løsningen enn ZOOM, dette fordi ZOOM har flere muligheter for integrering med både IP/NDI kameraløsninger og audio løsninger og kan dessuten kobles mot vårt fantastiske produksjonsprogram for netTV og direktesendinger/video WIRECAST PRO. Det er først når du forstår dette at ting faller på plass, og DU ser denne løsningen og disse mulighetene dette formatet gir. Følg med i våre sendinger fremover og vi gir deg alle detaljene. Du har ingen tid og miste, skap ditt eget medieselskap i dag, og tjen penger og bruke denne muligheten aktivt til å få din virksomhet ut til hele verden og ditt engasjement, eller rett og slett skap et eget streamroom hjemme til familie sendinger og engasjement du har på fritiden. Uansett hva DU skal igang med er dette å realisere digital verdi med riktige tekniske løsninger, det som virkelig skaper disse fantastiske mulighetene. Vi har skapt det ultimate digitale konseptet for deg COOLZTV ” we powerU ” og hjelper deg fra A til Å og igang, dette vil skape muligheter i ditt liv du aldri så for deg !!

Sivert Emil Skaarhaug ceo

COOLZTV MEDIACENTER