“la oss sammen skape det NYE NORGE “

31. juli 2021 By COOLZTV MEDIACENTER Off

NORGE må gå aktivt inn i denne prosessen med DIGITALISERING og alle nordmenn må få muligheten til å realisere egen DIGITAL VERDI. Dette handler om tilgang til bredbånd og tilgang til tekniske løsninger og produksjons kompetanse. COOLZTV MEDIACENTER leverer ALT DETTE, og er dyktigst i verden på dette grensesnittet ” helt vanlige mennesker ” og nettopp denne prosessen.

Min bakgrunn er som dere nok allerede har fått med dere meget bred jobb med mennesker organisasjonsutvikling marked salg, event kultur, barn og unge, og dette med prosess coach og få mennesker til å utvikle talent og trives i mine organisasjoner og produksjoner.

ALT HANDLER OM, kjærlighet og talentutvikling for den enkelte i den enkelt person som skal igang å realisere egen digital verdi, og se og oppleve resultatet av denne realiseringen i eget levd liv, og næring.

Har du spørsmål eller er litt nysgjerrig på hva det egentlig er jeg prater om…så ring meg!!..

Sivert Emil Skaarhaug ceo

COOLZTV MEDIACENTER