SYKKEL funker faktisk også !!

26. august 2021 By COOLZTV MEDIACENTER Off

Det å drive egen mediebedrift og webshop, og produsere digitalt innhold krever selvsagt muligheter til å være mobil, og når sant skal sies trenger jeg min event bil classic TT, som nå er inn å får litt stell hos GEIR på MØLLER BIL AUDI SANDEFJORD.

Er det noe Jeg er opptatt av så er det kvalitet og funksjonalitet og estetikk, jeg er jo en ” gammel ” rocker og litt circus er alltid på sin plass, og skal du få din butikk eller ditt engasjement ut til FOLKET må du tenke litt som en musiker, vi vet å lage fesjå. Mulig mine erfaringer gjennom et helt liv innen kultur og næring, gjør at SENTERPARTIET virkelig treffer meg, og TRYGVE og alle menneskene i denne flotte organisasjonen, virkelig treffer og forstår mitt produkt COOLZTV  “we powerU”. ALT handler om desentralisering av makt og muligheter ressurser slik at DU kan bestemme hvordan DU vil leve ditt liv og skape din næring og jobb setting. 

Husk min kompetanse gjennom et helt liv er basen for mitt digitale produkt, befestet ikke bare i selve løsningene teknisk, men folkene og bedriftene bak mine produkt. Se bare på mine kameraløsninger som jeg er offisiell forhandler for i NORGE og snart hele nordeuropa, PTZOptics, Paul, Tess og Matthew disse flotte menneskene er ikke bare sosialintelligente og verdens dyktigste pedagoger i formidling av sitt produkt de FORSTÅR SIN SAMTID og vår framtid, og mitt produkts potensiale COOLZTV ” we powerU “, som også skal ut i USA når tiden er moden.

Ha en herlig sensommer dag dere DET SKAL JEG, og så sørger vi sammen for at alle barna i AFGHANISTAN og VERDEN og alle mennesker som er på flukt får det bra, jeg skal bidra med alt jeg har og spre kjærlighet og mestring og mediemangfold til hele verden, så skal vi TJENE PENGER og SPRE KJÆRLIGHET OG MESTRING og skape en BÆREKRAFTIG verden SAMMEN !!

Sivert Emil Skaarhaug ceo