Publisert Legg igjen en kommentar

Hva skjer??

Siden hvor vi viser litt av vår aktivitet knyttet til lokale hendelser og internasjonale hendelser, alt som kan være av interesse for deg. Bare å ta kontakt hvis du har et engasjement eller ønsker profilering av din virksomhet eller samfunnsengasjement og vi tar turen og lager en liten «videoreport» .

COOLZTV er et komplett medie konsept for web, og vi lever også tekniske løsninger slik at du selv kan lage dine «videoreports» og direktesendinger til web, som vår kunde gir vi deg gratis oppfølging og support 24/7, men som sagt vi tar gjerne turen og forteller alle om deg og ditt engasjement og næring.

COOLZTV kan event og mennesker og samarbeider bl.a med www.powerevent.no hvor vi gjør ROADSHOWS og EVENT, hvor COOLZTV leverer den digitale produksjonen.

hilsen ceo COOLZTV Sivert Emil Skaarhaug www.coolz.tv
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *