Publisert Legg igjen en kommentar

ERLE og KIM ROBIN ønsker DEG velkommen til PORSGRUNN på coolzTVshop !!

ERLE og KIM ROBIN ønsker DEG velkommen til PORSGRUNN på coolzTVshop https://www.coolz.tv Vi sender man/tirs/ons/tors/fre fra kl 10.oo til 14.oo du finner oss på vår YOUTUBE CHANNEL og alle SoMe plattformer og selvsagt i vår egen webshop !! Ønsker du eksponering av din næring ta kontakt og vi leverer GRATIS videoannonse.no og DU betaler kun for eksponeringen på coolzTVshop min en uke, ring Sivert Emil for bestillinger og info på tlf 98 411 499. Ønsker DU å være med i vårt fantastiske MARKEDSKONSEPT og skape et rikt liv med levende branding av flotte livsstils produkt, ta kontakt for info og sørg for å sikre deg en posisjon NÅ når muligheten er der.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *