WIRECAST PRO 14

19. mars 2021 By coolztv Off

WIRECAST PRO har alt du trenger til profesjonelle produksjoner av DIREKTESENDINGER til nett og VIDEO, eller VIDEOKONFERANSE ( RENDEZVOUS ).

Forskjellen på vårt program og andre, er at vårt er laget av profesjonelle broadcastere som tenker TV på nett, og alle de mulighetene du trenger til å lage de heftigste produksjonene. STOCKMEDIALIBRARY hvor du har tilgang til videobakgrunner/stillbilder, og audio/musikk flere hundretusen elementer, som du kan bruke kommersielt gjennom din supportavtale. Dette er de samme elementene den profesjonelle reklamebransjen i USA bruker, og de vet hva de driver med og kan TV for nett og TV.

COOLZTV vi er superbrukere av WIRECAST PRO / GEAR og koblet direkte med produsenten i USA.

Med WIRECAST PRO som LIMET i dine produksjoner, kan du justere størrelsen på din produksjonspakke, alt ettersom behov, og velge nettverkbasert tilkobling på video/audio eller kable alt etter som hva du tenke er hensiktsmessig, men kvaliteten er hele veien broadcast og den beste.

Spør meg hvordan du best setter opp DIN PRODUKSJONSPAKKE.

Sivert Emil ceo

COOLZTV MEDIACENTER.