A&H QU-32 38 IN /28 OUT Digital Mixer

14. mai 2021 By coolztv Off

DIGITAL MIKSING REFORMET

I Chrome-utgave fullstappet av nye funksjoner viser Qu-32 veien framover for digital miksing, og kombinerer innovativt design og eksepsjonell funksjonalitet for å skape en suveren profesjonell mikserfaring. Qu-32 har alle funksjonene du forventer fra en digital konsoll i toppklassen og har teknologi som er banebrytende fra GLD og iLive digitale miksesystemer, og har kraften og stamtavlen til å levere klasseledende lydytelse.

Qu-seriens funksjoner inkluderer multitrack-opptak direkte til USB, automatisk mikrofonmiksing, ProFactory mic-forhåndsinnstillinger, pluss et stadig voksende økosystem med apper, tilbehør og ekstern I/O.

Enten du bytter fra analog eller oppdaterer den digitale konsollen din, er det på tide å oppleve det nye digitale med Qu-32.

For info og bestillinger ring meg tlf +47 98 41 14 99