Er din kirke klar for å bli DIGITAL?

30. juni 2021 By COOLZTV MEDIACENTER Off

Vi er den offisielle forhandleren du forholder deg til i NORGE og snart hele norden, på PTZOptics. VI er markedsledende på digitalisering av kirkerom i USA, og skoler og universitet og næringsvirksomheter. Våre kameraløsninger har en meget god pris og kvalitet. Dessuten er kompetansen i vårt nettverk av forhandlere og vårt hovedkontor fylt av meget kompetente å hyggelige mennesker som hjelper deg og din kirke i gang, og vi følger opp hele veien. Bare å ta kontakt i dag for en uformell prat om hvordan du gjør dette. Vi har satt opp en pakke bestående av våre nyeste kameraer med NDI 2 stk 12X og 1 stk 30X, vår SUPERJOY til å styre dette og en Pro lisens fra vårt fantastiske produksjons program Wirecast Pro 14. Ønsker dere hjelp til montering og oppgradering av nettverk og routere, og få opp skjermer har vi samarbeidspartnere som også kan hjelpe til med dette.