COOLZTV MEDIACENTER ” det nye NORGE “

27. juli 2021 By coolztv Off

Hele basen for mitt samfunnsengasjement gjennom et helt liv, er samlet i mitt DIGITALE PRODUKT, COOLZTV ” we powerU “. Jeg kommer aktivt til å formidle mine verdier og visjoner for COOLZTV MEDIACENTER og mine produkt og dette at jeg ønsker aktivt å bidra til å sikre dine muligheter til å skape et rikt liv, og sikre vårt demokrati og menneskerettigheter og et bærekraftig samfunn.

Bli gjerne med i min kampanje ” det nye NORGE ” inn mot valget 2021.Dette er egentlig et helt upolitisk engasjement som bare handler om å sikre demokratiske verdier og talentfokus og kjærlighetsfokus, og sammen skape dette helt nødvendige bærekraftige NORGE.

Vår nyhetskanal

TV VestfoldTelemark

 Vårt prosesskonsept og produksjonsbase

PowerU ” makes U empower U ”