Vårt grafikk program i våre produksjoner!

1. oktober 2021 By COOLZTV MEDIACENTER Off

Tilter LIVE 4 present er vårt grafikk program vi bruker til all vår grafikk, i videoer og vår daglige netTV sendinger. Direkte inn i vårt produksjons program WIRECAST PRO 14 via NDI, enkelt brukervennlig og proft. Når vi lager videoer eksporterer vi vår grafikk fra programmet til mov filer som kan legges inn i de fleste video edit program, som overlays. Meget proft og man bruker mye innen broadcast industrien en standard.

Under ser du vårt produksjons dashboard, venstre kolonne er ” spillelisten ” med de forskjellige grafikk oppsettene, rett på ditt lokale nettverk via NDI og inn i WIRECAST PRO i sin egen fram og du styrer alt av grafikk fra en egen maskin med dette dashboard!..

Superproft og oversiktilig !!