COOLZTV MEDIACENTER ønsker butikklokale i HELGEROA !!

21. desember 2021 By coolztv Off

Vi ser etter et moderne og riktig butikklokale i HELGEROA for COOLZTV MEDIACENTER som også skal selge et utvalg instrumenter, bl.a digitale piano til DIN STUE! Jeg er jo som dere vet pianist og musiker i tillegg til mitt menneske og digitale engasjement og produkt!

Med bakgrunn i pandemien og slik kultur og musikk instrument bransjen har møtt utfordringer, presser dette seg frem og COOLZTV MEDIACENTER som er spesialist på digitalisering for vanlige mennesker og næringsaktører, og også ser et stadig økende behov for at barn og unge får bedre tilgang til instrumenter og kunne drive med musikk, er dette noe som skal på plass og som gir meg fortrinn på alle arenaer.

Det er ingen tvil om at fler og fler ønsker å etablere seg litt utenfor sentra, og HELGEROA blir stadig mer attraktivt spesielt for barnefamilier, og næringsaktører som skal jobbe hjemmenfra og som også trenger tilgang til våre broadcast produkt og kompetanse.

Jeg har gjennom flere år hatt tett dialog med instrument importører og drev egen musikkforretning i LARVIK på 90 tallet bl.a, så dette er et meget kjent gebet for meg.

Har du innspill eller sitter på butikklokaler, eller tomt, og kan bygge for oss, er dette interessant. Så fort lokale er på plass, vil virksomheten være igang også med instrumenter slik at barn kan få tilgang til disse og vi sammen kommer oss ut av dette vakuumet pandemien har skapt. Dette vil kunne gi barn og unge et helt nødvendig verktøy som hjelper å fokusere og kanalisere og utvikle talent og muligheter for mange barn og unge og også voksne.


Spørsmål innspill ring Sivert Emil Skaarhaug på tlf 98 41 14 99.