COOLZTV MEDIACENTER “oppdatering”

12. mars 2023 By COOLZTV MEDIACENTER Off

Gjennom de siste 5 årene har jeg hatt ett fokus og utvikle det mest  kostnadseffektive og beste produksjons oppsettet for livestream og video til nett. COOLZTV LIVESTREAM RACK er resultatet.

Det å bruke nettverkbasert video og audio er det som gir denne store GEVINSTEN på alle områder. Utviklingen på dette området har vært revolusjonerende gjennom disse årene, og jeg har fått være med via mine samarbeidspartnere og underleverandører og utvikle dettet TOTALPRODUKTET for dette markedet. 

Denne posisjonen jeg har skapt for mitt produkt i NORGE og VERDEN, er helt unik.

Ett menneske et helt vanlig menneske uten noen som helst utdanning innen media og tv produksjon, kan bli helt “SJEF” og bruke dette produktet.

COOLZTV LIVESTREAM RACK kan tilpasses deg og ditt behov og ønsker, men samtidig ivaretat vår base og produkt. 

Fleksebilitet når det gjelder livestream og videoproduksjoner er en av våre viktigste suksess faktorer. Det å kunne ta med seg sitt COOLZTV LIVESTREAM RACK til forskjellige avdelinger i din virksomhet eller ut på messer, eller til bruk i kampanjer hvor man møter underleverandører og sluttbruker er noe av det viktigste ved vårt produkt.

COOLZTV LIVESTREAM RACK er for ALLE, om du ønsker livestream i din kirke, din butikk, på din skole, eller som leverandør av direktesendinger og videoproduksjoner, koblet til PA utleie virksomheter og konsert steder, COOLZTV LIVESTREAM RACK tilpasses dine behov, og vi koordinerer hele prosessen med våre samarbeidspartnere på de produktene vi ennå ikke har i vårt eget sortiment men velger å bruke.

Så vårt totale produkt sammen med deg i å skape ditt COOLZTV LIVESTREAM RACK, er selvsagt vår kompetanse på å hjelpe deg å realisere ditt behov.

Jeg har inngående jobbet for å skape disse relasjonene gjennom hele denne prosessen som skaper dette totalt produktet som leverer det heftigste video/livestream produktet på markedet, og NORGE er FØRST UT !!

RING Sivert idag med dine spørsmål og bestilling på tlf 98 41 14 99.