COOLZTV MEDIACENTER LIVE #folkeTV TvvT.no “bestill DEMO av vårt COOLZTV STUDIO”

13. juli 2023 By COOLZTV MEDIACENTER Off

BESTILL DEMO av COOLZTV STUDIO ring SIVERT på tlf 98 41 14 99.

 

Husk å melde deg på DAGSSEMINAR hvis du er bedriftsleder.

FREDAGER fra 1. oktober.

Dags seminaret holdes i COOLZTV MEDIACENTER Torpeveien 60, Helgeroa, og pris med enkel lunch inkl. mineralvann og kaffe er kr 1490,- Seminarets innhold er en innføring i mitt interaksjons og prosess konsept powerU ” makes U empower U “, og litt detaljer rundt TA transaksjons analysen og forståelsen av bedriftsdemokrati og sosial intelligens , hvordan man skaper en selvutviklende og selv ledende bedriftsorganisasjon. 

Alle kursdeltagere vil få mulighet til å bli kjent med meg og min kompetanse, dere vil dessuten få muligheten til å prate om hvordan powerU er produksjons basen for mitt digitale produkt, og hvordan dette samspillet mellom mine tekniske løsninger og powerU er veien til DIGITAL SUKSESS for din virksomhet.

Spørsmål ring SIVERT på tlf 98 41 14 99

Det er plass til maks 6 deltagere pr seminar, så bruk muligheten til å ta en helg i HELGEROA og start den tidlig sammen med meg.

hilsen SIVERT

KJØP DAGSSEMINAR HER

WEBSHOP er åpen fra 10.oo til 17.oo bare å ta kontakt for info og bestillinger. Ønsker du å bli sponsor og få markedsført din virksomhet rimelig og proft, eller være med i våre sendinger RING SIVERT på tlf 98 41 14 99. #folkeTV TvvT.no ” din TV kanal på nett ”