STUDIO PRO til dine DIREKTESENDINGER.

STUDIO PRO er alt du trenger .

Vår STUDIO PRO er vårt mest anvendelig kamera til alle dine DIREKTESENDINGER, med både vertikalt format og ordinært horisontalt. LINE IN funksjonen gir deg mulighet til en liten mikser med dine mikrofoner eller f.eks en SHURE SM 7B/dB med preamp rett inn i kameraet med super lyd.

STUDIO PRO er NDI og Hdmi, USB så her er det mange tilkoblingsmuligheter og parallelle stream muligheter. Vår betjeningsplattform gir deg direkte tilgang til alle editerings funksjoner direkte i din webbrowser, enklere og proffer enn dette blir det ikke.

Masse alternativer når det gjelder produksjons program ta kontakt for info og bestilling.

DU RINGE SIVERT på tlf 98 41 14 99 eller handler direkte i WEBSHOP jeg tar kontakt ang levering.

mvh Sivert

0

Your Cart