KILOVIEW vi leverer ALT til markedets beste priser!

PRODUKT INFO.

KILOVIEW det beste alternativet når du skal jobbe på nettverk.

Jeg har lenge brukt N30 og N40 i mitt demostudio, og har testet mange andre leverandører INGEN er i nærheten av KILOVIEW i kvalitet og stabilitet og funksjonalitet. DIsse produktene leverer ALLTID. Vi henter våre produkt fra Europas største distributør av KILOVIEW RASK LEVERING SELV UTEN Å HA VARELAGER, BARE Å HANDLE..Jeg bruker både CANON XF 605 og GoPro 11 på mine KILOVIEW convertere og dette funker helt rått. Jeg skal alltid ha minimum ett betjent kamera i mine produksjons systemer sammen med mine PTZOptics systemer som er NDI og DANTE H og funker helt rått via vår SUPERJOY. Gjennom tett dialog med » konkurrenter » vil jeg også kunne selge kamera jeg opprinnelige ikke er forhandler for bl.a Canon som er mitt valg.

hilsen Sivert ceo

Jeg gleder meg til å bruke denne nye side utrolig mye mer responsiv og enkel og proff å bruke. Så all produktinfo vil få en mye renere ramme fremover.

0

Your Cart