Gå til vår profil på FINN.NO for ekstra gode tilbud!

COOLZTV MEDIACENTER på FINN.NO

Vi har vært på FINN.NO i 10 år allerede.

Utrolig flott å erfare at vi når ut til riktige kunder i alle aldersgrupper via vår profil på FINN.NO

10 år med jevn kundekontakt og gode tilbud!

Har du spørsmål ang produkt eller mitt samfunns engasjement ta kontak da vel JEG er her og skal sikre oss alle en bærekraftig fremtid og WORLD. Følg med mitt COOLZTV MEDIACENTER er limet og mitt nettverk globalt vokser for hver time som går, med flotte sosial intelligente mennesker som er kjærlighet og som kan broadcast og media og verden og kultur musikk og alt som ” rocker “. Vi ” gamle ” tangent folk / musikere vet hvordan ting SKAL være og hvordan vi skaper opplevelser som fester seg og blir selve limet i livet og det gode.

hilsen SIVERT

0

Your Cart