Forside.

VELKOMMEN til COOLZTV MEDIACENTER og vår WEBSHOP. Håper du finner våre produkt interessante og noe for deg og dine produksjoner. Jeg har gjennom flere år jobbet hardt for å koble mot seriøse produktleverandører, og har mangeårig erfaring fra musikkbransjen og driftet faktisk tilbake på 90 tallet NORGES først nettbutikk for musikkinstrumenter. Ikke nøl med å ringe med dine produktspørsmål jeg er her ALLTID også utenfor normale butikktider hvis det skulle være prekært. Følg med i vår COOLZTV for direktesendinger og vår BLOG for levende produkt info. Sivert Emil Skaarhaug ceo COOLZTV MEDIACENTER HELGEROA.

Bli med LIVE i våre sendinger!!

FBT VHA 406 A HORIZON

Horizon VHA er møtepunktet mellom Line array og Point source. Monteringsmateriell for både horisontal og vertikal montering. 20 grader vertikal spredning, spesielt egnet der du bare har plass til 2-3 kabinetter!

FBT VHA 118SA HORIZION ACTIV SUB

Processed Active Subwoofer. Innebygget 2500 watt forsterker – 144dB. Like godt egnet “ground stack”, som full array fast montert. Leveres i svart og hvit.

PT-12x-NDI- GY

COOLZ.TV har lang erfaring med direktesendinger til web og video produksjon. Dette er utvilsomt framtidas kameraløsning for direktesendinger til web og video produksjon for web.

SPØR OSS

LIVE fra COOLZTV MEDIACENTER hverdager 10.oo til 14.oo

i vår shop ELGATO

Wirecast Pro/Screenflow / Switch DIGITAL INNHOLDS PRODUKSJON kjøp lisenser til hele din virksomhet så alle kan bruke det samme

i vår shop F & V

vårt studio COOLZTV MEDIACENTER

kommer snart i vår shop DrayTek routere/switchere/nettverk

vi trenger
DIGITALT MANGFOLD !!
i NORGE.

nå i THE SHOP ZOOM LIVETRAK 8/12/20 fungerer også som lydkort og opptager digital alt du trenger til ditt netTVstudio

Denne ukes
demo !!

spør oss RCF ARTLINE 9 Series

spør oss STUDIO MONITORER

spør oss ADAMSON

digitale miksere STUDIOMASTER