OM OSS

COOLZTV er et komplett mediekonsept for web, med eget produksjonsformat powerU ” makes U empower U ” og tekniske løsninger som gi vanlige mennesker tilgang til digitale produksjoner med broadcast kvalitet.

Facebook

Vi er på Facebook en av vår mest aktive sider, og vår webshop er koblet til siden. Du er hjertlig velkomme til å være med oss.

Twitter

Twitter er en av plattformene vi når sterkt ut på allerede opp i over 50000 views pr 28. dag.

YouTube

YouTube er utvilsomt vår fiktigste allierte denne plattformen gir oss alle muligheter til fantastiske DIREKTESENDINGER og produksjoner.

Vår historie

COOLZTV er utviklet av Sivert Emil Skaarhaug med bakgrunn i et mangeårig engasjement innen salg markedsføring og kultur og organisasjons utvikling/ samfunn. Erfaringer rundt samfunn med manglende ytringsfrihet og mediemangfold har jeg sett meg tvunget til å gjøre noe med dette og vi VANLIGE mennesker sin DIGITALE DIMENSJON, til odel og eie.

NORGE er ikke det demokratiet man forsøker og fremstille oss  som, det er derfor helt avgjørende for NORGES fremtid at nordmenn for tilgang til dette digitale formatet, med videoproduksjoner og direktesendinger til web og egen netTV kanal koblet til sin egen webshop betjent av påersonen selv,vil være den viktigste forutsentingen for nordmenn og mennesker globalt til å sikre vår planets fremtid.